11/01/2023

Studentici Projektnog menadžmenta uručena nagrada za Najbolji projekt s mladim voditeljem u RH

“Najbolji projekt s mladim voditeljem”, prestižna je nagrada koju je zasluženo osvojila Patricia Hrenek, studentica Projektnog menadžmenta Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

Ovu veliku strukovnu nagradu za projekt “Special Power League”(SPL), udruge Akademija zdravog življenja, Patricija je primila u okviru Project Management Awards (PMA), koji organiziraju IPMA Hrvatska i IPMA Young Crew Croatia.

SPL je projekt sportske lige za djecu s teškoćama u razvoju, koja je osmišljena temeljem činjenice kako ona nisu u dovoljnoj mjeri uključena u trenutno dostupne programe sportskih aktivnosti.

Završnica PMA i svečana dodjela nagrada održana je u prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade Zagreb, u okviru gala večere na kojoj su se okupili stručnjaci s područja projektnog menadžmenta iz Hrvatske i inozemstva.

Na istome događaju, organizatori su dodijelili i Zahvalnicu Veleučilištu Baltazar Zaprešić za podršku povodom organizacije PMA. Zahvalnicu je u ime Veleučilišta preuzeo voditelj studija Projektni menadžment dr. sc. Zlatko Barilović, prof. v. š.