17/07/2024

Marin Vlahov

Koje uspomene s Vašeg studija nosite sa sobom, što ste kroz studiranje naučili o sebi?

Najveća uspomena na moje studiranje na BAK-u je zapravo stalno vraćanje na našu instituciju. Gotovo osam mjeseci nakon što sam diplomirao konstantno sam u kontaktu s profesorima i kolegama s faksa i ponekad mi se čini da ta suradnja nije prestala i kao da neće još dugo.  Općenito, ono što čovjek može naučiti o sebi na bilo kojoj vrsti edukacije je činjenica koliko on sam zapravo malo zna ili ne zna. To također mogu reći za sebe. Studiranje mi je na neki način otvorilo Pandorinu kutiju mog neznanja u kojeg naprosto moram ulagati  da bi ostavrio proces osobnog rasta. 

Koja znanja i vještine stečene na studiju biste posebno istaknuli i kako je to utjecalo na Vašu karijeru?

Znanja i  vještine stečene na studiju teško je konkretizirati kroz samo tehničke i logističke detalje. Ako ćemo to sve generalizirati onda mogu reći da su vještine i znanja stečenih na studiju zapravo miks dobrih iskustava, procesa osobnog rasta, tehičkih i teoretskih znanja, umrežavanja s ljudima, kvalitetnih ideja i početka određenih promjena.

Utjecaj na mogu karijeru je prije svega takav da mi stvara nove mogućnosti. S postojećim poslom sam trenutno zadovoljan, ali planovi u budućnosti su mi ipak usmjereni prema promjeni istog. 

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić: zašto DA, čime ste najzadovoljniji?

Apsolutno DA. Opet bih naveo da se zadovoljstvo ne može mjeriti samo u jednom području odnosno području.  Zbog toga bi rekao da sam najzadovoljniji ujednačenim pogledom i iskustvom na studiju. Sa svim segmentima studija sam bio zadovoljan.