21/09/2023

Luana Dizdarević

Koje uspomene nosite sa sobom tijekom studiranja na Strnom diplomskom studiju Menadžment javnog sektora?

Studiranje na Stručnom diplomskom studiju Menadžment javnog sektora stvorilo mi je mnoge dragocjene uspomene. Posebno ću pamtiti inspirativne predavače koji su dijelili svoje bogato iskustvo iz javnog sektora, kao i raznolikost mojih kolega studenata. 

Koja znanja i vještine stečene na studiju biste posebno istaknuli?

Na studiju sam stekla široki spektar znanja i vještina koje smatram ključnima za uspješno upravljanje u javnom sektoru. To uključuje razumijevanje financijskog upravljanja, analitičke vještine i sposobnost donošenja odluka u kompleksnom okruženju.

Što ste kroz studiranje naučili novo o sebi?

Kroz studiranje sam naučila mnogo o sebi, posebno o svojim kompetencijama u radu u timovima i upravljanju stresom. Razumijevanje vlastitih snaga i slabosti bilo je ključno za uspješno savladavanje izazova studija.

Koliko vam je studiranje Menadžmenta javnog sektora na Veleučilištu pomoglo u pronalaženju posla ili u profesionalnom napredovanju?

Studiranje Menadžmenta javnog sektora na Veleučilištu Baltazar Zaprešić znatno mi je pomoglo u pronalaženju posla i profesionalnom napredovanju. Stečene kompetencije i diplomu sa specijalizacijom iz tog područja čine me konkurentnijim na tržištu rada i omogućavaju mi da doprinesem boljem upravljanju u javnom sektoru.

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić i na Stručnom studiju Menadžment javnog sektora – zašto DA?

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić i na Stručnom diplomskom studiju Menadžment javnog sektora bilo je moje pravo “DA” iz mnogo razloga. Prvo, visoka kvaliteta nastave i stručnost profesora omogućili su mi temeljito razumijevanje javnog sektora. Drugo, mala grupa studenata omogućila je osobni pristup profesorima i intenzivnu interakciju s kolegama. Treće, praktični pristup učenju omogućio mi je primjenu teorije u stvarnom svijetu kroz stvarne projekte i studijske posjete. Sve ovo čini studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić i Menadžmentu javnog sektora izvrsnim izborom za moje obrazovanje i karijeru.