13/09/2023

Hrvoje Martinović

Hrvoje Martinović, Prijediplomski stručni studij Informacijske tehnologije

Moje studiranje na Baltazaru:
I have fond memories of studying and a great experience on the Erasmus+ program. I had the opportunity to study at a foreign university, meet new people, explore another culture and improve my language skills.

Koja znanja i vještine stečene na studiju biste posebno istaknuli?
Naučio sam osnove programiranja u različitim jezicima kao što su Java i Python, stekao razumijevanje računalnih mreža, baza podataka, web tehnologija i razvoja mobilnih aplikacija. Također, razvijao sam vještine rješavanja problema, timskog rada i prezentacijskih vještina.

Što ste kroz studiranje naučili o sebi?
Otkrio sam da sam uporan i sposoban prevladati izazove.Shvatio sam da mi se rad u timu sviđa i da sam dobar u komunikaciji i suradnji s drugima.

Koliko Vam je studij na Veleučilištu pomogao u napretku na Vašem radnom mjestu ili u pronalasku novog posla?
Studij mi je pružio dobru osnovu za pronalazak novog posla jer sam mogao istaknuti svoje vještine i znanja, a praktična praktična iskustva koja sam stekao kroz projekte su mi pomogla da se lakše prilagodim radnom okruženju.

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić: zašto DA?
Fleksibilnost studijskog programa omogućuje prilagodbu studiranja drugim obvezama, što je posebno važno za studente koji rade ili imaju druge obveze. Terenske nastave pružaju praktična znanja i iskustva koja su iznimno vrijedna za daljnju karijeru. Kvalitetni predavači posvećeni su studentima i pružaju stručno znanje.