13/09/2023

Martina Viljevac

Martina Viljevac, Prijediplomski stručni studij Informacijske tehnologije

Studiranje na Prijediplomskom studiju Informacijske tehnologije – koje uspomene nosite sa sobom?
Profesori su uvijek bili voljni dodatno pojasniti gradivo te spremni poslati dodatne materijale. Sviđa mi se što se Veleučilište, prilagođavalo potrebama studenata. Imam lijepe uspomene sa program Erasmus+programa  za razmjenu studenata,a tijekom studija stekla sam vrlo blisku prijateljicu.

Koja znanja i vještine stečene na studiju biste posebno istaknuli?
I would especially like to point out that I have developed skills in time management and balancing work with studying. With frequent presentations and group work, I developed skills in team work, information research and presentation. I learned basic technical skills such as databases and web design.

Što ste kroz studiranje naučili o sebi?
Kao netko tko je potpuno promijenio karijerno usmjerenje odlaskom na Veleučilište Baltazar, naučila sam da se isplati riskirati.

Koliko Vam je studij na Veleučilištu pomogao u napretku na Vašem radnom mjestu ili u pronalasku novog posla?
Tijekom studiranja razvila mi se ljubav prema web dizajnu te sam od onda dodatno razvila te vještine, a trenutno se bavim upravo tim poslom.

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić: zašto DA?
Budući da je moja bila jedna od prvih generacija za IT, primijetila sam kako se stvari mijnjaju na bolje, uvažava se mišljenje studenata i program prilagođava našim potrebama.
Često poticanje obraćanja mentoru i ispunjavanje anketa – pokazuje da se mišljenje studenata cijeni. Čak su se primijenile neke od  stvari koje sam ja predlagala u anketama 😊