- završena srednja škola
- sklopljen Ugovor o pohađanju seminara (potrebna osobna iskaznica i OIB)
- uplata prvog obroka.
Gastro-FUN seminar svojim će polaznicima omogućiti stjecanje kulinarskih vještina i ovladavanje tehnikama kuhanja kojima će svako jelo postati jedinstveno i klasične okuse oplemeniti dozom otmjenosti.
Gastronomija je danas više od jela; ona postaje umjetnost življenja. Spoj okusa, mirisa i vizualnog doživljaja dobiva umjetničku komponentu te stvara nadnaravni užitak.
Novi trendovi u gastronomiji proširuju granice kulinarstva te razvijaju holistički pristup pružajući dodatna zadovoljstva i kreiranje snažnih doživljaja svih osjetila.
Ljubav prema hrani definira stil života te spaja obitelj i prijatelje oplemenjujući svakodnevnicu i stvarajući okuse i mirisne uspomene koji se pamte trajno…
Gastro-FUN seminar svojim će polaznicima omogućiti stjecanje kulinarskih vještina i ovladavanje tehnikama kuhanja kojima će svako jelo postati jedinstveno i klasične okuse oplemeniti dozom otmjenosti.
Završetkom ovoga seminara polaznici će svoje hobije i kulinarska umijeća razviti do zavidne razine kojima će zadiviti i najzahtjevnije gurmane…
Polaznici će imati priliku kuhati s renomiranim stručnjacima koji će na zabavan i kreativan način prenositi svoja znanja i vještine zaljubljenicima u gastronomiju…
Polaznici Gastro-FUN seminara stjecat će praktična znanja o tehnikama kuhanja i upotrebi namirnica tako što će, koristeći autohtone i ekološke namirnice, pripremati obroke hrane, servirati ih po sljedovima te birati pripadajuća pića.
Nakon završenog Gastro-FUN seminara polaznici će moći:
Nastavne teme Gastro-FUN seminara odabiru se prema potrebama i zahtjevima nastavne grupe,
primjerice: azijska kuhinja, čokoladne fantazije, francuske delicije, slatki užici, svijet sireva, dalmatinske čarolije, talijansko kulinarstvo, začinske trave i drugi dodaci itd. (TBA)
Prisustvovanje predavanjima i radionicama te sudjelovanje u pripremanju planiranih menija u suvremeno opremljenom gastrolaboratoriju.
Do 18 polaznika.
Na kraju Gastro-FUN seminara svaki će polaznik primiti uvjerenje, odnosno certifikat s nazivom seminara, imenima izvođača programa, popisom tema i brojem održanih nastavnih sati.
Svima onima koji žele unaprijediti svoja kulinarska umijeća te onima koji žele više učiti i naučiti o vrhunskoj gastronomiji.
Program Gastro-FUN seminara utvrđuje se prema individualnim temama seminara, a sukladno specifičnostima edukacije.
Mjesto održavanja seminara: prostorije Dislociranog studija Veleučilišta Baltazar Zaprešić u Biogradu na Moru (Šetalište kneza Branimira broj 52 – iznad gradske knjižnice).
Cijena seminara ovisi o vrsti edukacije.
Polaznici iz iste pravne osobe:
Mogućnost plaćanja kreditnom karticom u pet rata.
Očekivani termini seminara predviđeni su početkom 2022. godine i odredit će se naknadno.
Voditelj seminara: Tomislav Špiček, profesionalni kuhar
Izvoditelji seminara ugledni su i u Hrvatskoj poznati chefovi:
Tomislav Špiček, Ivan Pažanin, Petra Jelinić, Raul Lajtman i drugi.
Ljiljana Nekić, struč. spec. oec., stručna suradnica za cjeloživotno obrazovanje i učenje
099/308-5918, 01/4008-104 ili ljnekic@bak.hr
Tomislav Špiček, voditelj seminara
098/983-8938
Prijaviti se može na jednu od navedenih e-adresa ili biranjem jednog od navedenih telefonskih brojeva. Upisi traju do postizanja optimalnog broja polaznika. Potencijalni polaznici koji se nisu mogli upisati u prvu nastavnu skupinu bit će uneseni u evidenciju prve sljedeće. Primamo rezervacije upisa.
O datumu početka Gastro-FUN seminara bit ćete obaviješteni na vrijeme.
Svaki će polaznik koji završi Gastro-FUN seminar primiti potvrdu s nazivom seminara, s imenima i prezimenima nastavnika, odnosno chefova te brojem održanih seminarskih sati.