20/05/2021

Otvoreno predavanje u organizaciji usmjerenja Menadžment u kulturi Iva Silla (Secret Zagreb): Svijet tura i aktivnosti – pogled iz tajnog Zagreba

Pozivamo vas na otvoreno predavanje u organizaciji usmjerenja Menadžment u kulturi na temu „Svijet tura i aktivnosti – pogled iz tajnog Zagreba“ koje će u ponedjeljak 24. 5. 2021. od 17:30 do 19:00 sati održati Iva Silla iz organizacije Secret Zagreb.

Predavanje će se održati ONLINE, a link za pristup predavanju dostupan je OVDJE.

SAŽETAK PREDAVANJA:
Male tvrtke za ture i aktivnosti diljem svijeta suočavaju se sa sličnim radostima i poteškoćama. Saznajte iz prve ruke kako je upravljati takvom tvrtkom i njenim projektima te kako smo odgovorili na pandemijske izazove. Kroz primjer programa Secret Zagreb, predstavit će se suvremeni trendovi u turističkom vođenju poput tematskih, kostimiranih i igrificiranih razgleda.

O PREDAVAČICI: Iva Silla je autorica i voditeljica programa Secret Zagreb,  brenda koji okuplja niz tematskih šetnji i igrificiranih tura. Iva je  pokrenula Secret Zagreb u vidu bloga prije 10 godina, a sami razgledi su na tržištu više od osam godina. Uključena je i u brojne domaće i međunarodne edukativne projekte na polju kulturnog turizma kao trenerica i autorica sadržaja. Uz Secret Zagreb, Iva vodi podcast Croatia Underrated i projekt igrificiranih istraživanja nepoznatih destinacija Playful Croatia.