U sklopu 4. međunarodne znanstveno-stručne konferencije International Conference of Renewable Economics – ReECON 2024. koja se održava 1. i 2. listopada 2024. godine u Biogradu na Moru, u organizaciji Veleučilišta Baltazar Zaprešić i Veleučilišta u Virovitici, održana je promocija knjige “Počela gastronomije”, autora prof. dr. sc. Drage Ružića i izv. prof. dr. sc. Ivana Ružića.
Osim samih autora, knjigu su predstavili i recenzenti:
prof. dr. sc. Tihomir Vranešević, ugledni stručnjak i sveučilišni profesor iz područja marketinga
izv. prof. dr. sc. Đuro Horvat, dekan na Effectus veleučilištu u Zagrebu, gdje i predaje predmete iz područja strateškog menadžmenta, upravljanja ljudskim potencijalima i temeljnih funkcija upravljanja
prof. dr. sc. Antun Biloš, redoviti profesor na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku, gdje predaje kolegije iz digitalnog marketinga, e-poslovanja, marketinške analitike i upravljanja digitalnim inovacijama na svim razinama visokog obrazovanja
Branko Ognjenović, renomirani hrvatski kuhar s bogatom karijerom koja traje više od pedeset godina. Nositelj je prestižne titule World Master Chef, a licencu za “nouvelle cuisine française” stekao je na prestižnoj Academie de France u Parizu. Dugi niz godina bio je predavač gastronomije i gastroenologije na Vernu, što ukazuje na njegovu posvećenost edukaciji mladih kuhara i prenošenju znanja novim generacijama
Ovom prilikom još jednom čestitamo autorima na vrlo uspješnoj i posjećenoj promociji.