17/07/2024

Marija Mamić

Koje uspomene s Vašeg studija nosite sa sobom, što ste kroz studiranje naučili o sebi?

Sa studija nosim uspomene na brojne trenutke provedene s kolegama, rasprave koje su često prelazile granice učionica, zajedničke pripreme za ispite i inspirativna predavanja koja su me poticala na razmišljanje izvan okvira. Ovi trenuci su me naučili vrijednosti prijateljstva i suradnje, kao i kako otvoreno razmjenjivati ideje i mišljenja. Tijekom studiranja, otkrila sam svoju strast za kontinuiranim učenjem i razvila sposobnost analitičkog razmišljanja. Studiranje me naučilo važnosti timskog rada i ustrajnosti, ali i koliko je bitno znati se prilagoditi različitim situacijama te razvijati fleksibilnost i kreativnost u rješavanju problema.

Koja znanja i vještine stečene na studiju biste posebno istaknuli i kako je to utjecalo na Vašu karijeru?

Posebno bih istaknula znanja i vještine stečene na već do sada završenom prijediplomskom studiju Poslovne ekonomije i financija. Ovaj program mi je omogućio temeljito razumijevanje ekonomskih principa i financijskih analiza, što je značajno utjecalo na moju karijeru, osposobivši me za rad u dinamičnom poslovnom okruženju. Kombinacija teorijskog znanja i praktičnih vještina razvila je moj kapacitet za donošenje strateških odluka i upravljanje resursima.

Povratak na Veleučilište kako bih upisala i IT smjer pokazuje koliko cijenim kvalitetu obrazovanja koje pružaju.

Online IT studij je izvanredan, jer pruža fleksibilnost i mogućnost učenja vlastitim tempom, omogućujući mi da balansiram profesionalne i osobne obaveze. Fakultet potiče interdisciplinarnost i razvoj novih vještina, što je bilo ključno za moj daljnji profesionalni razvoj u IT svijetu.

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić: zašto DA, čime ste najzadovoljniji?

Studiranje na Veleučilištu Baltazar Zaprešić bio je pravi izbor zbog kojeg sam izuzetno zadovoljna. Fakultet nudi sveobuhvatnu i praktično usmjerenu edukaciju, što omogućava studentima da odmah primijene stečena znanja u stvarnim poslovnim situacijama. Veleučilište Baltazar Zaprešić nudi online predavanja, što studentima omogućava lakše usklađivanje studijskih obaveza s privatnim i profesionalnim životom. Također, velika pažnja posvećuje se individualnom pristupu studentima, što rezultira boljim razumijevanjem gradiva i većom podrškom u akademskom razvoju. Također, Veleučilište pruža priliku za međunarodnu razmjenu studenata i sudjelovanje u različitim projektima, što doprinosi širenju horizonta i stjecanju međukulturalnih kompetencija.

Sve ovo čini Veleučilište Baltazar Zaprešić odličnim izborom za studiranje. Sveukupno, iskustvo studiranja na Veleučilištu Baltazar Zaprešić bilo je transformativno, pružajući mi neophodna znanja i vještine za uspjeh u karijeri, kao i inspiraciju za kontinuirano usavršavanje i razvoj u IT području.