Skip to content
Zaprešić
Zagreb
Biograd na Moru
Osijek
Novosti
O nama
Kontakt
Kvaliteta
Novosti
O nama
Kontakt
Kvaliteta
Search for:
Search Button
Menu
Sustav Baltazar
ISVU Nastavnički portal
ISVU Studomat
Infoeduka – NASTAVNICI
Turnitin
Constructor izvještaji
Novosti
O nama
Kontakt
Kvaliteta
Novosti
O nama
Kontakt
Kvaliteta
Upisi
O upisima i studiranju na Baltazaru
Postupak i termini upisa
Školarina i pogodnosti
Upisni centri
Procedura upisa
Česta pitanja
Iskustva studenata
Online studiranje
O online studiranju
Česta pitanja
Studijski programi
STRUČNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJI
MENADŽMENT U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU (NOVO!)
POSLOVANJE I UPRAVLJANJE
Poslovna ekonomija i financije
Menadžment uredskog poslovanja
Menadžment u kulturi i kulturnom turizmu
INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE
STRUČNI DIPLOMSKI STUDIJI
PRIMIJENJENE INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (NOVO!)
FINANCIJE I INVESTICIJE (NOVO!)
PROJEKTNI MENADŽMENT
KOMUNIKACIJSKI MENADŽMENT
MENADŽMENT JAVNOG SEKTORA
OSTALO
Dislocirani studij Osijek
Dislocirani studij Biograd na Moru
Cjeloživotno obrazovanje
O cjeloživotnom obrazovanju i učenju
Upravljanje i procjena vrijednosti nekretnina
Suvremeni trendovi u gastronomiji
Turistički vodič
Interpretacija baštine za razvoj turističkog proizvoda
Web-dizajn u WordPressu
Hrvatski jezik i kultura za strance
Upravljanje EU projektima
Individualizirano učenje njemačkog jezika A1.1
Besplatni online tečajevi
Međunarodna suradnja
Ured za međunarodnu suradnju
Akademska mobilnost
Erasmus+
Popis partnerskih ustanova
Odlazna studentska mobilnost
Mobilnost u svrhu studija
Mobilnost u svrhu prakse
Odlazna mobilnost osoblja
Mobilnost u svrhu podučavanja
Mobilnost u svrhu osposobljavanja
Erasmus+ prilike
Buddy program
Erasmus iskustva
Ljetna škola u inozemstvu
Informativne aktivnosti ureda
Korisne poveznice
Česta pitanja
Poveznice, natječaji i obrasci
Arhiva natječaja
Međunarodni projekti
English Erasmus Courses List 2024./2025.
Studenti
Referada
Raspored nastave
Ispitni rokovi
Stručna praksa
Knjižnica
Upute za online nastavu
Karijerni centar
Upute i savjeti za korištenje sustava za online polaganje ispita – Constructor
Menu
Upisi
O upisima i studiranju na Baltazaru
Postupak i termini upisa
Školarina i pogodnosti
Upisni centri
Procedura upisa
Česta pitanja
Iskustva studenata
Online studiranje
O online studiranju
Česta pitanja
Studijski programi
STRUČNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJI
MENADŽMENT U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU (NOVO!)
POSLOVANJE I UPRAVLJANJE
Poslovna ekonomija i financije
Menadžment uredskog poslovanja
Menadžment u kulturi i kulturnom turizmu
INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE
STRUČNI DIPLOMSKI STUDIJI
PRIMIJENJENE INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE (NOVO!)
FINANCIJE I INVESTICIJE (NOVO!)
PROJEKTNI MENADŽMENT
KOMUNIKACIJSKI MENADŽMENT
MENADŽMENT JAVNOG SEKTORA
OSTALO
Dislocirani studij Osijek
Dislocirani studij Biograd na Moru
Cjeloživotno obrazovanje
O cjeloživotnom obrazovanju i učenju
Upravljanje i procjena vrijednosti nekretnina
Suvremeni trendovi u gastronomiji
Turistički vodič
Interpretacija baštine za razvoj turističkog proizvoda
Web-dizajn u WordPressu
Hrvatski jezik i kultura za strance
Upravljanje EU projektima
Individualizirano učenje njemačkog jezika A1.1
Besplatni online tečajevi
Međunarodna suradnja
Ured za međunarodnu suradnju
Akademska mobilnost
Erasmus+
Popis partnerskih ustanova
Odlazna studentska mobilnost
Mobilnost u svrhu studija
Mobilnost u svrhu prakse
Odlazna mobilnost osoblja
Mobilnost u svrhu podučavanja
Mobilnost u svrhu osposobljavanja
Erasmus+ prilike
Buddy program
Erasmus iskustva
Ljetna škola u inozemstvu
Informativne aktivnosti ureda
Korisne poveznice
Česta pitanja
Poveznice, natječaji i obrasci
Arhiva natječaja
Međunarodni projekti
English Erasmus Courses List 2024./2025.
Studenti
Referada
Raspored nastave
Ispitni rokovi
Stručna praksa
Knjižnica
Upute za online nastavu
Karijerni centar
Upute i savjeti za korištenje sustava za online polaganje ispita – Constructor
Naziv predmeta
Regionalna kulinarska obilježja (izborni) (MODUL: ENOGASTRONOMIJA)
Nastavni plan:
Podijeli s drugima:
Cilj predmeta
Sadržaj predmeta
Literatura
Ishodi učenja
Cilj predmeta
Sadržaj predmeta
Literatura
Ishodi učenja
Kratke informacije
Oznaka predmeta
Pohađanje
Izvanredni
,
Redovni
Vrsta predmeta
Izborni
Razina studija
Prijediplomski
Semestar
5
ECTS
Nastavnici i suradnici
izv. prof. dr. sc. Ivan Ružić
ivan.ruzic@bak.hr