16/02/2022

Ljetna škola u Ljubljani za studente stručnih studija!

GEA COLLEGE Faculty for Entrepreneurship u suradnji s Veleučilištem Baltazar Zaprešić organizira Međunarodnu ljetnu školu FUNtrepreneurship od 05.06.2022. do 11.06.2022. Cilj ove sedmodnevne ljetne škole je pružanje studentima novih znanja, vještina i iskustava iz područja poduzetništva, ali i sveobuhvatnog turističkog iskustva s izletima i ekskurzijama po Ljubljani i Sloveniji.

Detaljnije o ljetnoj školi pogledajte na linku:

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Svi studenti 1. 2. i 3. godine stručnih studija Poslovanje i upravljanje i Informacijske tehnologije.

ŠTO DOBIVATE?

Veleučilište Baltazar Zaprešić omogućuje 10 stipendija u iznosu od 490 eura (590 eura za studente s manje mogućnosti). Ovom stipendijom studenti si pokrivaju put, smještaj i životne troškove u Ljubljani. Studenti si boravak mogu organizirati sami ili odabrati jedan od paketa koji nudi GEA College (detalji su u linku gore).

Sudjelovanjem u ljetnoj školi studenti ostvaruju 3 ECTS boda koja će im se priznati umjesto jednog predmeta iz ljetnog semestra. Predmeti koji će se priznati (ne moraju se dodatno slušati) su:

  • 1. godina PiU – Kreativno poduzetništvo
  • 2. godina PiU – Osnove poduzetništva
  • 3. godina PiU – jedan izborni predmet

1. godina IT – Engleski jezik za IT

2. i 3. godina IT – Upravljanje rizicima

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavite se direktno preko registracijskog linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHSeKPohQcL1etLVe0xGmtL3GjOyvQwj1LCmm0UQ4dxy77JA/viewform

Nakon što od GEA College-a dobijete potvrdu o sudjelovanju, javite se Erasmus+ koordinatorici Veleučilišta Baltazar Zaprešić dr. sc. Lani Domšić na e-mail ldomsic@bak.hr za daljnje korake.

Za sva pitanja i dodatne informacije, slobodno se obratite na mail ldomsic@bak.hr ili telefon 099 498 5370.